nfl jerseys cheap wholesale soccer jerseys cheap nfl jerseys cheap authentic nhl jerseys wholesale cheap nhl hockey jerseys from china

Back 1 Back 2 Back 4 Back 3 Back 5 Back 6 Back 7 Back 8 Back 9 Back 10
  • -
  • Basın Odası
  • -
Yönetim Kurulu Başkanımız Suat Erdoğan'ın röportajı ITKIB "Hedef 221" Haziran Sayısında.

ONGAN TEKSTİL, 2011 YILINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİ İHRACAT RAKAMIYLA İKTİB TARAFINDAN DÜZENLENEN “BAŞARILI İHRACATÇILAR TÖRENİ”NDE HAZIR GİYİM DALINDA BİRİNCİ OLDU. ONGAN TEKSTİL YÖNETİM KURULU BAŞKANI SUAT ERDOĞAN, FİRMALARINI BAŞARIYA GÖTÜREN ANA UNSURLARIN EKİP ÇALIŞMASI, ADALETLİ YÖNETİM VE PAYLAŞIMCILIK GİBİ UNSURLARIN TAŞIDIĞINI SÖYLÜYOR.

Ongan Tekstil, İstanbul’da 15 bin metrekare kapalı alana sahip üretim tesisi, 6 bin metrekare alana sahip depolama alanı ve ayrıca Moldova’da da 15 bin metrekarelik alana sahip üretim tesisi ile sektörde faaliyet gösteriyor. Ongan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Suat Erdoğan, “Firmamızda çalışan tüm arkadaşlarımız, çalışanlar arasında bireysel ayrımcılık olmadığından eminler ve firma için canla başla çalıştıkları sürece bunun karşılığını alacaklarını çok iyi biliyorlar. Bu da ekipteki tüm arkadaşlarımızın firmaya olan güvenini en yüksek seviyeye çıkarmakla beraber, performanslarını da inanılmaz arttırıyor. Özet olarak başarımızda karşılıklı güven, içten ve samimi çalışma ve paylaşımcılığın payı bulunuyor” diyor.

Ongan Teksil Dört Yıldır Zirvede

Kurulduğumuz günden itibaren, müşteri memnuniyetini sağlamanın ilk şartının uyumlu ve eğitimli bir ekip çalışması olduğu bilinciyle hareket ettiklerini belirten Suat Erdoğan, devamlı gelişen hedefler doğrultusunda, şeffaflık politikalarını koruduklarını belirtiyor.  Belirli dengeleri muhafaza ederek üretimini arttırmayı hedeflediklerini söyleyen Erdoğan, genç dinamik bir ekiple beraber hareket ederek keyifli bir çalışma ortamının sürekliliğini sağlamanın da öncelikli ilke ve hedefleri olduğuna dikkatleri çekiyor. Ongan Grup bünyesindeki Ongan Tekstil ve İpek Tekstil firmalarının 2006 yılından itibaren ihracat ve sanayi üretim listelerinde yerini aldığını belirten Erdoğan, Türkiye’nin ilk 500 ihracatçı firması sıralamasının içerisinde olduklarını belirtiyor. Suat Erdoğan, son 4 yıldır İTKİB tarafından verilen Platin Başarı ödülünü aldıklarına dikkat çekiyor.

“2012de ‘de iddialıyız”

Firma olarak faaliyet gösterdikleri alanlarda her yıl hedeflerini biraz daha yükselttiklerini belirten Suat Erdoğan, “Hedeflerimize ulaşabilmek için de çeşitli yatırımlarda bulunup, çalışanlarımızın memnuniyetini sağlayıp eğitime ve kaliteye çok önem verdik. Firma olarak 2012 yılında da çok çalışıp ülke ekonomisine ve kalkınmasına katkıda bulunmayı hedefledik. Bizler başarıya ulaşmak için gelişmeye açık olunması gerektiğine inanmaktayız. Kaliteli hizmet anlayışımızdan ödün vermeden, toplumsal yükümlülüklerimizi göz ardı etmeden, müşteri memnuniyetini maksimum seviyelerde sağlamayı ve bu süreç içerisinde aynı zamanda ülkemiz için de gerçek bir değer olmayı kendimize görev bildik. 2012 yılı için de bugüne kadar kazandığımız başarılarımızı daha da yükseltmek ve sektörde yine ayrıcalıklı konumda olmaya çalışacağız. Bu yılki ihracattaki hedefimiz 2011 yılındaki ihracat seviyemizin daha da ilerisine taşımayı hedefliyoruz” diyor.

Sektörde markalaşmak şart

Hazır giyim sektörünün performansının bir hayli azaldığını gözlemlediğini belirten Suat Erdoğan,  bunda Avrupa’daki krizin etkisi olduğu kadar, kriz beklentisi ile koleksiyonlarındaki model çeşitliliğini azaltan firmalarında payının olduğuna dikkat çekiyor. Avrupa’daki krizin etkisinin bu yılın sonuna kadar sektörde hissedileceğini belirten Erdoğan, sektörün 2013 yılından itibaren ise tekrardan canlanacağını belirtiyor. Türk hazır giyim sektöründe dünya liginde bir adım daha ileriye götürecek en önemli hususun markalaşma olduğunu belirten Suat Erdoğan, markalaşan Türk hazır giyim sektörünün dünyada çok önemli bir söz sahibi olacağını belirtiyor.